Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Himlen kastar brinnande slängkyssar
mot bergen
medan träden sträcker på sig
för att fånga upp
de sista solstänken
Snart är natten här
med svala andetag

En ung kvinna
sitter orörlig på en sten
som någon redan passerat
Ser oavbrutet på fotstegen
som försvinner mot bergen
I handen
håller hon en ros
utan blad




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-04 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP