Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden kyss

Förbjudna kyssar
som...……vildhonung
Du gör mig drogad
Vill ha
mer
………….mer




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-04 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert...

Det förbjudna lockar...det gestaltar du fint i din text.
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP