Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glamour du. Glitter jag

Lyssna till min passion av regndroppar falla från mogen mango. Som ditt porlande skratt vingslag smeker tystnaden, i min förtvivlan du endast hånler. Dröm om drakägg och du vinner loggboken där livet seglar förbi då albatrossen minns sensommarens vinter rodnad. Du vilseleder dimman och jag saknar regnskogen i din famn. Jag längtar. Längtar mig hem igen.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-04 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP