Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bänkar vid vattenbrynet

Två tomma bänkar vid vattenbrynet

Bredvid en övergiven soptunna

Är det allt livet har att erbjuda

Till den som försöker överleva i ensamhet




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-04 21:03



Bookmark and Share


  bo.rackson
Den grep tag i mig på ett diffust sätt...
2018-09-11

  Lars Hedlin
Så stark och i beröring!
2018-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om mångas bistra verklighet!
2018-09-05

    Max Poisé
Klockren fundering! Bravo!
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP