Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kam

jag önskar att jag hade
mer att säga
ord som kunde reparera
det jag redan sagt

det blir bara högar
tovor av detta överflöd
så lite av värde
inget att hålla i
inget som hjälper

och jag är livrädd för tystnaden
den är ett hav av ovisshet
tången som flyter i land
tårarna som flyter ut
vågor av oro

jag minns henne som kammade
mitt hår om kvällen
flätade det inför natten
det minns jag, men inte hur det var att orka

numera har jag trötthet och brist på omsorg
min skam och min likgiltighet ligger i krig
jag tror ingen av dem vinner
historien ska skrivas av de uppgivna och förtvivlade
innan allt upprepar sig
eller




Fri vers av Marta
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-04 21:32



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
bra blues, skön att läsa. som att höra misterio do planeta för första gången. (hm, va, ja, just det, nej nu hänger jag med, var tog du vägen, jajaJA, bajara pap bi ra pa de do peng...)
2018-11-11

  träsnidaren
Wow! Vilken stark text...varje ord känns. Blir berörd, riktigt snyggt, talande och poetiskt.
2018-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta