Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofi 2



Prydnad

Om ett ting,
eller en entitet
som den professionelle tänkaren säger,
är detsamma
som sin motsats,
så finns det inte.
Kan ett ting
som inte finns
finnas?




Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-19 07:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken ljuvlig text, svårknäckt!
2018-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP