Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som en evighet och lite till

 

Vi bor en bit ifrån varandra
när du inte är här hos mig
känner jag mig tom inombords
jag saknar dig väldigt mycket.

När du inte är här vid mig
kramar om mig och skyddar mig
känner jag att gnistan har brunnit ut
att det inte finns någon mening längre
med saker och ting runomkring mig.

Timmarna tills du slutar din arbetspass
så vi kan träffas är rätt långa
det känns som en evighet och lite till
det svider i bröstet
och smärtan är plågsam.

När vi ses efteråt
då kommer glädjen fram
och lugnet i min själ bara skriker
jag hoppar utav glädje
när jag ser dig komma ut från bussen
då vet redan mitt hjärta
att en kärlekfull kväll väntar.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 09 - 04)




Fri vers av Arnela
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-04 22:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Du är lyckligt lottad som har en sådan fin relation.
2019-02-02

  Respons VIP
Fin kärleksdikt!
2018-09-05

  Valter Örn VIP
Love has no label; den bara är...
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela