Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagar

Och ditt hårda slag skrek
orden du ville få sagt

"Jag hatar dig"

Allting stannade upp som
att någon tryckt på paus
för en millisekund

Tills alla flög upp ur sina
stolar, redo att rädda
situationen

Jag satt stilla med handen över
kinden och kände hur en tår
sakta rann över den

Var det då jag skulle gått,
lämnat dig för evigt och kallat
dig skithög?

Fortfarande som förstenad
log jag och svarade att det
inte gjorde ont

Din onda blick brände hål
i mig från andra sidan rummet,

Någon hade dragit dig åt sidan

Kanske för att prata vett i dig

Jag slängde med håret, tog en
klunk av min för starkt blandade
grogg och skrattade av det.

Såg hur alla återgick till sitt
och någon suckade,
"Typiskt fredagar va"





Fri vers av Assia VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-05 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP