Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


litet annorlunda humor om det där med växtplanering :(


syrener är en tusenfoting - litet humor


någonstans inom oss
är vi alltid här och nu
men när livet hinner oss ikapp
drömmer vi oss bort
tusenfotingens häl
för inte bli omkullsprungen

i stället för en blomma
säger den illmarige som växer upp
till en gigant
vi tror det inte är sant
trots vi varje år tuktat och ansat
för att minska på livstycket
länge står den tyst och funderar
men plötsligt skjuter ur jorden
hundratalet gängliga små ben
står där som förvandlad till gökungen
växtkraften hos tusenfotingen
hotar svälja inte bara egna huset
utan även släcka ljuset
längs hela gatan

/tar till mycket där men just överdriften
gör det lustiga /


har sett ljuset
syrener kräver stor plats för sina rötter
djupgrävning nästa.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-09-05 11:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP


det blev grävskopa och bortforsling på lastbil :(
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP