Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där jag är, i sängen!


Precis det jag vill vara, men är det jag är!

Sitter i min säng. Som om jag hade ett par handklovar, som fjättrade mig vid sängen. Är det här Sadomasochism, att sitta fast i sin säng? För att man inte vill träffa folk, och för att man inte vill äta en massa! Jag har ett matmissbruk. Därför fjättrad vid sängen! Jag borde kanske se det som att jag är Fjädrad vid sängen(Bokstavligt talat), och jag är en ängel! Jag kan vara, precis vad jag vill vara, men är det jag är!




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-05 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim