Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände...bagatell

 

 

Står vid ett vägskäl

vilse i ingenmansland

sniglande tankar

gror i gräset vid himlens

rand väntar liemannen

 

med döden i hand

för sent vända tillbaka

tar ett steg framåt

snubblande nära ljuset

innan mörkret faller på

 

ridå

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-05 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP