Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösträtt

Från början var det bara rika män som fick rösta.

De tyckte att de betalade mycket i skatt
och därför skulle bestämma mest.

Något som många av dem tycker än idag.




Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 264 gånger
Publicerad 2018-09-05 18:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
rösträtten är en av många viktiga reformer som genomförts i Sverige, något vi bör värna om och använda oss av.
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen