Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-11-17 kl 20:07 2017-


i skogens källa


När vi vandrar i skogen
över den mjuka lövmattan
föds de skira orden
daggdroppeord
kärleksord
transparenta lyser orden
genom lövens gardin
över lyckan att vandra
tillsammans mot ljuset

från natt till den soliga gläntan

*
Kommentar i skogens källa

ULJO "Vackert i ord och bild"
2016-11-17
Senta "Rogivande vandring i vild natur!"
2017-04-04
Människosonen "tjusigt. natten i skogen så här års
kräver en ficklampa och många batterier i fickan"
2017-04-04




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-05 18:34



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Underbart vacker dikt!
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP