Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget rostskydd

Om du önskar att demokratin ska rosta;

så behöver du bara sluta rösta




Bunden vers av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-05 18:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra uppmaning att använda sin rösträtt!
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP