Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Onödig energiförbrukning


Lövsug

Reklambladet till alla hushåll har en stor bild
av en eldriven "lövsug/blås". 269 kr.

Nödvändig apparat?




Övriga genrer (Essä/Recension) av boen
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-05 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen