Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


solen brast ut i sång



det läker såren
torkar tåren
en skur av gröna droppar
ett hav av honungsknoppar
dalar mot jordens öppna famn

med en maskrosboll i hand
blåser jag fjunen mot din strand
så även du känner glädjen jag fått
vi blir bubbelglada då
när vi glädjen mellan oss delar
och sinnet vi helar

när vi helt apropå fångar svalan i luften
då lyser vingarna blå


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2018-09-05 19:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram där <3
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP