Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur gör du; hur gör ni; så här gör jag!


Färdsätt

Funderar över vem som kan segla förutan kropp
Inte som barlast, med risk för ett dopp
Nej, med hjärta, lust och svett
Förmodligen bara de utan vett




Fri vers (Prosapoesi) av Magistern
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-06 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern