Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur och människor

Djur är klokare än vi

Människor lever mycket

efter religiösa och politiska manifest

Djuren de bara är

efter sina egna betingelser

och efter naturen




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-05 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP