Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

Vem är du
och hur långt ner i jorden
sträcker sig dina rötter
Vad är du av för virke,
hur rik är din sav
Kan din krona ge skydd
när mörkret slukar alla spår
av stigen under mina fötter
Om jag blir kvar
Håller din stam för köldens tag
Tills marken ligger bar
och jag vaknar upp
En annan dag
Och du finns kvar




Fri vers (Fri form) av Erapoetina
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-06 20:39



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely, magical and close at heart <3
2019-03-03

    Roger Runkar Ragnar
Jag är dina röda rötter, under dina trötta fötter.
Din doftande kodade kåda berikar oss mångfaldigt.
Du kröner kronans skyddande dolda mörker.
Stegen på stigen.

Kall kyla svalkar oss i en nyvaken framtid.

Dag en annan.

Kvar finns.
2019-01-23

  Alysse VIP
Så fint skrivet
Underbara liknelser
kärleksfullt och vackert

2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Erapoetina
Erapoetina