Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort

livet är kort
och jag har fått leva mer än
ett halvt decennium
och än har jag inte fått nog
av himmel och jord!

känslan av att koreografera sin dag
efter egen lust
att följa sin rytm
som molnen sin gång
- den känslan är guld värd!

att jag inte gjort något av min dag
är nog själva poängen idag!

förresten, jag har
lagat mina tre små bollar
med olika slag av tyg
- nu är de fina att se på
och mjuka att ta i
och de går att jonglera med!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-05 22:48



Bookmark and Share


  Respons VIP
Gott att kunna vara nöjd med det lilla och nära.
2018-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om livslust och livsglädje!
2018-09-07

  Rise Little One
En sant livsnjutare...

2018-09-07

  ULJO
Fin text
2018-09-06

  Kungskobran VIP
Var dag
har sina behag
fyll dom med välbehag
så blir dagen glad
2018-09-06

  Viksten
Fin och lustfylld text
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP