Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi skapar epos av ingenting


läke-konst


Vi hittar på en lek:
du skriver, jag skriver, alla skriver

vad det blir
det vet vi inte än
men varje gång vi skriver,
förvandlas monster till lergubbar

vi håller världen,
ett modellskepp i våra händer
styr han och hon och den som marionetter

saker blir mindre och inte så läskiga då
vi skulpterar om sluten

så våra sorger inte stannar
onyanserade yxmördare,
inte enbart,
i alla fall


i våra lyckliga fabler
blev ångesten och livets orättvisor

medpoeter






Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-06 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel