Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelhaiku


inramad natt

 

 

horisontguldet

glimmar allt tidigare

nu är september

 

 

molnöar i skyn

ärlor svirrar inför flytt

bister morgonstund




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-06 07:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvliga haikus, nära naturen. Fastnar särskilt för "horisontguldet", ett underbart och målande ord.
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg