Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orsak och verkan

 

Vi har alla våra livserfarenheter

som satt djupa spår inom oss

Det kan till exempel vara tillkortakommanden

i vår yrkeskarriär

som har sin bakgrund 

i de mest skiftande anledningar;

det kan exempelvis vara så

att kollegor eller chefer betett sig 

oetiskt eller orättvist mot oss,

vilket berett vägen till ett misslyckande

Det lätt att då rikta sin indignation mot samhället

och att sedan rösta på ytterlighetspartier,

för att få avlasta sig sitt revanschbegär




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-06 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP