Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken berättar 3


VAL

 

"Du ansvarar för dina val och beslut.
Men bara till 100 %"

"Livet tillhandahåller inga fallskärmar, så se till att de val och beslut du tar bär dig."

 "Varje gång du tar kommandot över dina tankar, tar du kommandot över ditt liv."

 

 ~*~ 

 

VAL...
Vilken stor makt det ligger i det lilla ordet.
Vilken energi. Vilket ansvar.

 

De Val vi gör påverkar allt i livet. Hela livet.
Från valet av frukost på morgonen
till valet av kista vi begravs i.


De Val vi gör påverkar andra människor val
liksom vi påverkas av deras.
De Val vi gör har stor påverkan på hela världen.
De skapar vår historia, vår nutid och vår framtid (och till viss del andras också).

 

Ändå är vi omedvetna om de flesta Val vi gör.
Oftast gör vi dem på reflex eller otänksamhet, på grund av stress eller slentrian.
Eller så bryr vi oss inte.

 

Medvetna val (genomtänkta val) däremot höjer

- livskvaliteten
- livsglädjen
- livslusten
- livsinnehållet

 

Det ligger faktisk till så att våra liv formas, dag efter dag efter alla medvetna eller omedvetna val vi gör. Utifrån de tankar och känslor vi fokuserar mest på skapar vi, beslut efter beslut, precis allting i våra liv. Sedan skyller vi på tur när valen och besluten faller väl ut och otur när det går åt pipsvängen. Men sanningen är den att tur och/eller otur finns inte. Det är vi själva som väljer innehållet i våra liv och har själva ansvaret för de. Till 100 %

Detta är min sanning och självklart väljer du att tro på detta eller inte.
Valet är ditt!

 

 

EvelynFalkMöller

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-06 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP