Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tacksamhet

Man ska vara tacksam för det som livet ger
Man ska vara rädd om det man har
Man vet inte vad framtiden har oss att ge
Ja i framtidens alla dar

Tur att man inte kan se in i framtiden
Utan man tar vara på det som livet ger
Alla dagar är unika som du vet

Hela livet är en kamp som man hoppas gå segrande ur
Ja älska och leva för varandra till livets slut
Det är det bästa man kan göra
Att varje dag blir en fest
Och att kanske en och annan störa




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-06 11:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt!
2018-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i vardagen!
2018-09-07

  ULJO
Gillar din text och din förhoppning om framtiden med någon du har kär.
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP