Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat bild från Google


Lyckliga Svealand

Lyckliga Svealand

Nu ska det röstas åt höger och vänster.
Vad har hänt med välfärden i detta land?

Kommer vi att känna oss trygga eller är det
lika bra vi stannar innanför våra fyra väggar !

Man lyssnar på olika debatter där det smutskastas
om varann så det ryker!

Jag tycker att VI skulle bilda ett "Folkets parti" ,
då skulle alla rösta på oss!

Barnomsorg , äldrevård och empati står högst upp
på listan!

Ta bort skatten för pensionärer och låginkomsttagare!!
Vilken vill vara med i mitt parti??







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-06 13:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tänk om politikerna kunde sluta bråka och börja jobba för Sveriges bästa istället...man undrar vem de tänker på egentligen...
2018-09-26

  Fulbergarn
hm, kanske det!
2018-09-12

  Valter Örn VIP
Jag är partisk med dig ! Kram !
2018-09-06

  ULJO
Jag vill vara med i ditt parti. Säg till när vi ska börja jobba för valet 2022.
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP