Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre nycklar...


Du gav mig
Tre nycklar för kärleken
En för dina tankar
En för din kropp
En för ditt innersta väsen

Du gav mig
Tre nycklar
Och undrade
Varför jag inte kom
Och låste upp dig

Men du glömde bort
Att visa mig

Nyckelhålen...


TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 255 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-09-06 14:16



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Håller med de tidigare kommentarerna och tycker att texten är fin
2018-09-07

  Elisabeth H
Du kanske inte vågade använda nycklarna?
Jag tycker tanken når fram. Det handlar om att ha alla medel, men inte våga tro på att det går att nå målet.
2018-09-07

  Maria Sundelin VIP
Ibland når inte tanken hela vägen
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT