Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror

du tror att jag inte vet

du tror att jag inte ser

....men självklart gör jag det.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-06 15:28



Bookmark and Share


  limerick
Uppmärksamheten genomskådar det mesta!
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP