Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är till människorna som har hjälpt mig men också människorna som hjälper andra.


Tack! för att ni rädda mig

Ni har gjort så mycket för mig. Ni har funnits där när alla andra har lämnat mig.
Ni har gett mig hopp om framtiden.

Ni har räddat mig mer gånger än vad jag kan räkna.
Din godhet är min framtid.
Ditt hopp är mitt ljus

Ni har tagit upp mitt hjärtas bitar och hjälpt mig att hitta kärleken till livet igen.
Ni har visat era vingar för mig och låtit er gloria lysa upp mitt mörker.

Nu sitter jag här och vet inte hur jag ska tacka er.
Det finns inget jag kan säga som kan tacka er tillräckligt men jag ska försöka.
Ni lyser starkare än stjärnorna på himlen.
Ni har ett hjärta av guld.
Ni har räddat mig.
Ni är världens hjältar.
Ni behöver aldrig gå ensamma igen.
Jag kommer alltid finnas här.
När ni gråter eller hoppet försvinner så ska ni veta att jag står vid er sida.

Stjärnorna lyser för att påminna er om att det finns tusentals människor som står i horisonten och väntar på att ni ska behöva dem. Jag vet det, för jag står vid horisonten och ser tusentals av människor som sitter med ljus i handen, som dem är beredda att ge dig för att hjälpa dig ut ur mörkret och hjälpa dig att lysa.




Fri vers (Fri form) av Sara.lykke
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-06 17:09



Bookmark and Share


  Stay Golden
Civilization! ahhh<3
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke