Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte ens rösta

Jag snubblar på fallna äpplen
Som en berusad padda

Jag kisar mot solen
Söker jobb och går på intervjuer

Jag känner mig nedstämd

Det är höst
Min mor med alzaimer är elak
Jag får dåligt samvete för det
Och åker hem från Umeå

Det finns ingen logik kvar längre
Jag vill inte ens rösta i år
Jag vill stå tyst i en omslutande skog

Kanske är det för mycket begärt
Att människor ska förstå
Att min själ är utbränd




Fri vers av Pauline Thorstensson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-06 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson