Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljuset



Dagen kan vara mörk och dyster
men när jag vet att du finns
börjar den åter att lysa
du tänder alltid ljuset
och himlen blir blå
även om den förut varit grå
Jag hoppas av hela mitt hjärta
att även du känner det så
sorgen är tåren som snabbt torkar in
när dagen är sol






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2018-09-06 18:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) varje sinnesstämning har sin tid
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP