Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄMPAR



mot flodvågen
som väller genom tomrummet
mellan revbenenen
ett evigt sår som djupnar med tiden
Går ut i öppna natten
Varför?
mina fingerblommor
saknar dina ögons mörker
vill pensla ljus över pannan
du är natten
du är dagen
du är saknaden
du är hjärtat som talar till mitt
visst ser jag
solen ännu lyser
skimrar bland molnbergens kuddar
där de ankrat ovanför grannens tak

efter en dag utan dig
för jag dina ord till mina läppar

du tänder alltid mitt flämtande ljus
då jag törstar
saknaden vår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2018-09-06 20:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stressa dig inte kram
2023-06-23

  morgonstjärna VIP
Var inte ledsen inte ditt fel
Många har en skruv lös.
2023-04-05

  morgonstjärna VIP
väldigt många kramar<3
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP