Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God kväll älskade klokuggla ! du är fantastisk tack för i dag <3


en känsla


som av friska vindar buren
öppnar sig som förr
dörren till naturen
som gläntar på livet dörr

låt ljuset alltid inom dig glimma
glöm alla mörka tankar
under din levnads timma
fyll dina lungor
och själ
med allt
som vill dig väl




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-09-06 20:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) tack
2019-12-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP