Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrar

Jag stänger alla dörrar

du öppnar dem igen

jag undrar om vi ses

när du hittar hem

 

Du stänger alla dörrar

jag öppnar dem igen

jag undrar

kan vi bryta mönster.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-10 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP