Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikusex

Fem och sju och fem
för den som inte vågar
säga ordet sex




Bunden vers (Haiku) av J Modig
Läst 191 gånger
Publicerad 2018-09-06 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J Modig
J Modig