Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett papper med allting på, Fullständig utställning!

Har ett papper med allting på!
Har ett papper, med planer på!
Små mål, som blir stora konstverk!
Kanske , Jag en youtuber!
Kanske bara en konstnär, kan inte uttrycka mig på något annat sätt, finner inga andra ord, även om jag förstår, att det kan tolkas som att jag menar att en youtuber är mer värd i sitt yrke, än en Konstnär!
Men då glömmer man, att det är just vad en Youtuber just är; Konstnär!

Så mycket som jag måste lära mig, innan Youtuberkarriären sätter fart!

Och min utställning; Så typiskt!
Behandlar hur man tror att någon gjort föreställningen/utställningen före en själv, men man vet inte, för man tittar inte på grannen!
Föreställningen ska bestå av;
Kvinnor som är batikfärgade(Kroppsmålade), sittande på golvet,vissa i gult och vitt, och andra i grönt och vitt /Blått och vitt, och i ett ganska skuggigt rum, nästan bara grått, (Mellangrått), men på den stora diabildsskärmen i bakgrunden, leker solen i ett lövverk , kanske en krona, och lyser på kvinnorna i omgångar!




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-06 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim