Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Jamtli


Tingens minnen

I stillheten och den dämpade stämningen

Känner jag närvaron av något annat

Än det som existerar här och nu för oss

 

Ty i de gamla gårdarna och föremålen

Finns det minnen och själar som stannat kvar

Utan kunskap om tid och rum de blivit

 

Fast för att de har något att berätta eller

Är det bara tingens minnen som i tystnaden

Bär på energier en öppen själ kan fånga upp

 

Hur det än förhåller sig så är jag helt säker

På att livet inte bara är från födsel och till död




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-06 22:44



Bookmark and Share


  bo.rackson
Har idag besökt ett museum. Din text gjorde att jag i tanken återvände till detta museum...
2018-09-11

  Lars Hedlin
Just så! Här och NU ..Väldigt klokt!
2018-09-10

  Evelyn Falk Möller VIP
Oh så vackert....
En klar favorit där orden berör de innersta strängarna.
2018-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Jag delar dina tankar!
Bra skrivet.
2018-09-07

  ULJO
Helt säkert. Livet är inte bara nu
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP