Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ställning

Kände till många
Testat en del
Har någon kvar kanske
Men det går inte att vrida kroppen hur som helst
Men det är definitivt värt ett försök i alla fall
För att förstå
Vilket min kropp hävdade
Bestämt
Väldigt

Gick runt och funderade, tänkte och analyserade
Kände också en del
Men vågade inte riktigt med de mest känsliga delarna
Kroppen brast ut
I alla fall
För det viktiga
För allas viktiga, tänkte jag
Jag är ju inte själv på planeten
Och egentligen inte ensam
(Som jag självömkande brukar påstå)

Jag kunde välja och tänkte göra det
Det blev mitt val
För oss

Det blev min ställning




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-06 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP