Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Låt mig stanna här en stund
Här i mellanvärlden

Du är djupt sovande nu
jag någonstans mellan raderna

Någon gång under morgontimmen
har min kropp tagit sig upp
till fotöljen någon meter från sängen

Mina svullna ögon har frusit fast vid dig
och på något magiskt vis rör det sig i en stillsam bild

Helheten är ...

Detaljerna är...

Du är...
/
Morgonsolen lyser starkt in mellan persiennerna,
dammpartiklar flyger runt
men på något vis lyser din hud upp rummet mer

Täcket ligger över dig från svanken och ner
och dina former är definitivt mjukare än dunet

Jag granskar dig noggrant och smeker varenda millimeter
av din kropp i mina tankar och lägger dem i din kupade hand

Jag vill lägga mig bredvid men nuet är alldeles för fängslande
och mina intryck har paralyserat mig

Helheten värmer mig
Detaljerna förälskar varenda cell
Du är djupt sovande nu
och vackrare än allt annat


Jag vaknar till
du försvinner
men känslan
av mellanvärlden
finns kvar ännu

Och jag ska njuta en stund till







Övriga genrer av S~A •••
Läst 288 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-06 23:54



Bookmark and Share


  Ett rött troll
wow den var riktigt riktigt bra.

2019-01-12

  bumerang

Där finns du i ditt innersta.
Den värld du så vackert beskriver.

2018-09-13

  DominiQueen
Gud så vackert
snälla, lär mig älska
Tack för inspirationen

Lys fortsätt älska och lys
det ör viktig nu, så viktigt Nu
2018-09-11

    Melona
Så innerligt och följsamt, vackert. Känner igen mig i bilden och stämningen du målar upp!
2018-09-10

  Engel
Det är svårt att kommentera dina texter. Det känns som om vartenda ord redan är sagt.
2018-09-10

  Rise Little One
Vacker bild från den vackraste stunden i livet...
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

S~A •••
S~A •••