Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudisolering, att sitta på isoleringen!

Ljudisolering, är väl egentligen när man är själv hemma, och har alla ljud som huset bjuder på, eller lägenheten, för sig själv?
Eller är det...
När man har sina hörlurar och bara hör musiken, som susar i öronen, eller njuts av , av tillbehörande användare?
Är det, musiken, som kommer ur datorn/Vinylspelaren, som man lyssnar på, så att man blir helt desillusionerad, eller finner sitt rotsystem?
Eller slutligen; Tystnaden! Avsaknaden av ljud?
En blessing, eller ett straff?
Hur ser du på det?




Bunden vers av Mim
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-07 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim