Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lever inte som Han lär no 1

Jag döljer inget sa Han

men varje gång mobilen ringer

vill Han tala ostört

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-09 01:17



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Åh, jag tog hand om Hon-han-hen identiteter med poeterna, en kvinna som blockerade mig från mindre än hennes första år, men hon är en längre global kuk i droger och hon vill ha goda böner över hela världen ..
2018-09-09

    Ordkonstnär
En vanlig taktik. Precis som att kvinnomisshandlare hatar män som slår eller våldtäktsmän visar avsky för män som våldtar. Självklart har de som säger att de inte döljer något, saker att dölja. Särskilt om de tafsar över sina ansikten varenda gång de ljuger för fulla muggar. Roade mig med förra snubben, att han ljög så dåligt och alltid började uppträda som om han gick på droger när han skulle säga saker som skulle framställa honom i bra dager.
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP