Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Översättning på annan dikt.


Känslor..

Du gick, efter flera år av kärlekhet
Numera din frånvaro är inte rättvis alls
Mina känslor revolutionerar om o om igen
Det enda de ber mig om, repris på dina minne

Beviljar jag repris,
Kommer du inte glömmas i mig
Gör jag inte det,
Dödar mig av smärtor, oroligheter

Hur kan det vara så?
Varför behandlas jag så?
Vad än jag gör..
Valet kommer vara påtvingade!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-07 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS