Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

About the Trolls

Ni ska INTE tro på dessa nättroll. De är inkompetenta, intelligensbefriade, mentalt förstörda och låga människor med noll empati och medkänsla, och förmodligen med en dålig uppväxt, där de inte har fått lära sig hyfs.

Kanske fick de inte heller nog med kärlek av sina föräldrar, då de växte upp och blev så bittra män, med ett förakt mot kvinnor. De har dålig självkänsla, och för att hävda sig, tar de plats framför sin datorskärm och bankar ur sig sina inre aggressioner, i sitt frustrationsliknande tillstånd, och skriver spaltmeter med kränkande ord om t.ex starka kvinnor som mig.




Prosa av Valkyria-Fatale
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-07 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale