Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYSDIODER



knasterkristall bland hjärnans synapser
organisation är målsnöret hänga tankarna i

sista dagen snart

musen rusar runt i labyrinten alla måsten
den akademiska kvarten friheten vid målsnöret

efter valet hägrar friden för två fotsoldater
en nystartad grupp soldater tar vid siktet nästa val
något gott ur slitet i avloppsdiket

fri det politiska skvalet tar plånbok och pass
den inre resan
fota bilder måla och skriva
tänk ändå låta tankarna vandra omkring
ge rådjurklöven tidens flykt
utan behöva av tidsbrist få hattifnatt
och löken på laxen allt strul på nätet
ångesten och tårarna !

musen knaprar smula efter smula
på lyckokakan dansar en jigg

äntligen

känslan att få satsa på det meningsfulla
som ger oss glädje
då står vi på en strimma av ljus klokuggla

tänker dig alltid

kramar <3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2018-09-07 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP