Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skit man skriver i nattljusets sken och när Insomnia råder...


Stig ser på Konst

Helt värdelös...

KonStig - är Stigs nya namn
Konst - är väl ingen Konst för Stig
Stig - Stig väljer sin stig med Konst
Kon - Tunnelseende är ingen Konst för KonStig
Tig - KonSTig tiger inte om Konst
On - oh yes, Stig is on med hans Konst, KonStig i hans Konst att KonsTatera
Stig ser på Konst genom en Kon och blir då KonStig

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-07 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale