Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad


LÄNGTAN


Dina händer vill nära
Inte vill Du väl kännas vid
smärtan som blivit som en andra hud
porer som vill fly sin existens
Inte vill Du väl skratta med en
som tappat sitt leende?

Ge mig Din smärta istället
Här kan Du lämna Ditt bagage
Älskade kom nära
Gråt för mig, det där osagda
Gråt i mig,
Låt mig känna lite hud
Bara få känna lite, lite
Genom Dig hur det känns

 

© DominiQue 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-07 13:05



Bookmark and Share


    Max Poisé
Absolut! Bockar och tackar för detta!!
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen