Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entiteten



Nyckeln får klockorna att stanna
Intresset
skapat ur det ovanliga
Är en farlig lek
med tiden
Fotosyntesen går genom
universums oändliga mysterium




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2018-09-07 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP