Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar

Jag drar trådar
mellan bilder
och tankar

i olika skikt

klistrar ihop
motsatser

drar isär
självklarheter

för att koppla
grepp

om nya tankar

klipper trådar
prislappar
från nyinköpta plagg

sorterar
i högar

provar
omöjliga
kombinationer

för att tänja
finna det
unika

går på stigar
jag inte känner

följer djurens
spår
och spillning

medvetet
vilse

för att finna
det jag inte
visste fanns

ser
i spegeln
främlingen

ur olika
vinklar

tilltala
mig du

blundar
medan jag
ser

ser spegeln
sprucken
falla

i en av skärvor
på golvet

upptäcker jag
mitt
ansikte

blundar




Fri vers av Petter Wingren
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-07 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren