Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget ljus tar sin flykt

 

Du är vacker

jag är sårbar

i min gestalt

finns det ömma.

 

Du är stark

tar inga risker

ropar aldrig

när mörkret faller.

 

Du älskar

utan gränser

hämtar kraft

ur livets rot.

 

Du är vacker

du är tydlig

så sann i mitt öga

att inget ljus

tar sin flykt.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-07 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP