Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det som blev till ord i mig


är känslan från dina droppar
som föll i mina händer
evighet andas
ur dropparnas andetag
blev kompassnålens vibrato
i mitt hjärta


din skugga växer
och saknadens droppar
dränker
livets huvudstad





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-07 20:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
just så
2024-01-04

  morgonstjärna VIP
då jag inte läser för mycket fångas jag inte flyger över nätet. tack för du finns kram<3
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP